22/12/10

Ara contra el català a l'escola


És indignant l'atac que estem patint reiterat i continú per part d'Espanya a Catalunya. Em refermo amb el meu anterior article i proclamo que en moments així és quan tots els partits i tots els sentiments catalanistes i independentistes hem de fer pinya i ser una sola veu.
No podem permetre que se'n riguin a la nostra cara dia si i dia també.
Trobo molt respectable que tres families vulguin que els seus fills estudiin en castellà, doncs amb tot el meu respecte jo els hi dóno la sol·lució: Espanya és molt gran perquè hagin de quedar-se a Catalunya. Si volen marxar cap a Madrid, Extremadura o Castella i Lleó, segurament no tindran aquest problema. Ja saben on tenen la porta.
Pel que fa a Catalunya, no crec que haguem de cedir a aquests xantatges i a aquesta manera d'actuar que té l'estat en respecte a la nostra nació, la nostra llengua i als drets del nostre poble. Més aviat al contrari, considero que això és una empenta més per avançar cap a la independència i a la plena sobirania del nostre país. Dia que passa, dia que estem més a prop de la llibertat, i tot això és en part gràcies al règim totalitari que està tornant a la resta de l'estat.
No podran res amb un poble unit, alegre i combatiu! Tots units fem força!