23/12/09

Bon nadal i bones festes

Després de temps d'inactivitat del blog, torno a l'acció.
Desitjo a tothom que tingui un bon nadal, bones festes i bon any nou.
Hem viscut un 2009 bastant intens, i on a Catalunya ens ha passat de tot.
Políticament hem vist com l'estatut perilla cada dia de patir una retallada, hem estat testimonis de l'engegada de consultes per la independència de Catalunya arreu del país, començant per Arenys de Munt i més recentment per més de 160 municipis de Catalunya, on ha guanyat sempre el Si, de manera aclaparadora.
En el camp esportiu hem tornat a vibrar amb la nostra selecció de futbol que ha guanyat a Argentina per 4 gols a 2, hem vist un equip català com el Barça triomfar arreu del món sencer.
En el sector de les telecomunicacions, el diari gironí El Punt ha comprat al diari Avui i ara formen part d'una mateixa empresa, mantenint les capçaleres.
Ha estat un any on hi ha hagut diversos mesos on TV3 ha recuperat el lideratge d'audiència al país.
En infraestructures, hem vist com es finalitzava l'aeroport de Lleida Alguaire, hem estrenat la Línia 9 de metro de Barcelona i area metropolitana, s'ha estrenat la Terminal Sud de l'Aeroport del Prat, hem vist com s'aturaven les obres de desdoblament de la N-II (A-2) al seu recorregut entre Maçanet de la Selva i Caldes de Malavella...
En el camp de la seguretat, ha estat la primera vegada que una promoció dels Mossos d'Esquadra sortía de l'ISPC amb el desplegament totalment acabat, arribant així a tot el territori.
Hem tingut un any on hi ha hagut de tot.
Tot plegat, hem tingut bones i males notíces notícies pel país.

En fi, no em queda més que despedir-me (de moment) i desitjar-vos a tots que tingueu bones festes i bon any 2010.