20/11/10

Una per a tots, i tots per una


Ja estem enmig de la campanya electoral per les eleccions del 2010. Darrerament es poden escoltar un munt de propostes fetes per tots els partits, de diferents colors, de diferents tendències. Unes de bones, les altres no tant, però si que en moltes d'elles tenen un objectiu en com: Aquest objectiu es diu Catalunya.
No tinc cap dubte de que les intencions dels partits sempre han estat les millors, encara que les hagin dut a terme d'una manera o d'una altra.
CiU, Esquerra, Reagrupament o Solidaritat Catalana. Tots ells presenten les seves propostes per tal d'aconseguir millorar el nostre pais. Les propostes que presenten són bones per la nostra nació.
A títol personal, jo soc català. M'estimo Catalunya, la meva terra, la meva llengua, la meva cultura, la meva gent, el meu territori. Podria dir que sento passió per Catalunya.
Quan veig una senyera, em brillen els ulls. Quan escolto Els Segadors i el Cant de la Senyera, se'm posen els pels de punta, quan escolto una sardana, em sento orgullòs de ser Gironí i català, quan veig els castellers, m'emociono de veure el que és capaç de fer un grup de gent unida.
Catalunya és un castell i si no estem tots units, els castells cauen. Si no fem pinya, la torre trontolla.
Jo crec en la política, crec en el seny i crec en Catalunya.
Com que penso que aquests valors haurien de transpassar tots els colors polítics, puc proclamar sense vergonya: Soc convergent, soc d'esquerra, soc Reagrupat i soc de Solidaritat.
Tots aquests partits defensen els meus interessos, i tots ho fan de maneres diferents. Malhauradament no hi ha la possibilitat de poder donar el meu vot a tots els partits, però de ben segur que si fos una opció, tots el tindrien.
Crec en Catalunya, crec en el meu pais i crec en els meus sentiments.
Només dir que tot va més enllà de dretes i esquerres, de colors polítics.
Els meus colors són dos: El groc i el Vermell. Cinc franges daurades separades per quatre barres vermelles. Tots els que tenen aquests colors com a propis, són Catalunya.

VISCA CATALUNYA LLIURE!

3 comentaris:

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Albert, en el fons de l'article estic d'acord amb tu, però en la forma no, doncs a l'hora de votar hauràs de decidir només per un i llavors la gran dubta que tindràs es que si esculls un descartes els altres, i si votes en blanc afavoreixes al tripartit. I la reflexió haurà de ser ,opto pel Vot útil a CIU per garantir un govern fort, o em decanto per altres opcions mes minoritàries com Rcat o SI i que podria fer que el tripartit sumes de nou??.
Tu decideixes.

aldoma18 ha dit...

Quim, la intenció no és decidir a qui he de votar o a qui no. L'objectiu de l'article és fer obrir els ulls als partits polítics de posar en comú el mateix objectiu i sumar forces per aconseguir-lo, independentment de qui sigui cadascu. No parlo de votar-ne un o a un altre, simplement defenso el pensament catalanista i a tots els que ho fan.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Segurament despres del dia 28 on quedaran aclarides moltes coses i es coneixerà la força real de cadascuna de les opcions polítiques els acostaments i fusions o unions entre forces independentistes pot ser un fet... o no