26/8/10

Tornen les infraestructures retallades o estrategia electoral?

Després de tant de temps sense actualitzar, reobrirem amb el tema amb el qual es va acabar al gener: les infraestructures.
Ara farà poc més d'un mes, es van anunciar retallades a diferents infraestructures planificades arreu del territori català. Doncs bé, avui el govern central ha "sorprès" dient que les principals retallades que patia Catalunya s'han salvat. Però realment es van suspendre algun cop? No és potser una manera de donar un cop de mà al PSC? Perquè ara podràn dir: "Hem aconseguit salvar les infraestructures". El que deia, pur electoralisme.
El millor de tot, l'exemple de l'A-2, s'ha salvat tot el que estava retallat, però ningú diu res del tram Tordera-Caldes de Malavella, on, des de Maçanet de la Selva ja està tot aplanat i amb alguns dels falsos ponts fets i porten aturades més de 3 anys.
Tal i com està Catalunya dins de l'estat i de la manera com es desprècia la nostra existència, cada vegada està més clar i més gent obre els ulls.
L'unica via, la independència.

1 comentari:

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

A girona no ho sé però a l'aeroport de Reus-Tarragona Ryanair va exigir una sèrie de condicions per seguir amb el servei, i es tractaba de remodelar les pistes, la torre de Control, una nova Terminal, etc etc una serie de despeses importants que va asumir la diputació i entitats locals, i ara que està tot fet, va i amenaçen que volen fotra el camp.
Ryanair pels tarragonins ha estat una presa de pel