10/4/08

No en tenen ni idea!


Sembla mentida que en un govern tripartit, en el que hi ha un grup suposadament "ecologista" elaborin plans com el transvassament del riu Segre. L'ecologisme que teòricament el que fa és defensar el curs de la naturalesa sense que l'ésser humà hi faci moltes intervencions sobre ella i alteri el seu curs normal, es salta aquest principi.
D'altra banda, li està passant factura, ja que molts dels que els han votat, ja es posen les mans al cap pel que estan fent els dirigents del seu partit.
Quan sembla que les coses relacionades amb el medi ambient haurien de ser molt millors amb un partit "ecologista" al govern de la Generalitat, les coses no milloren.
Hi aquest és el govern que presenta idees com les de portar l'aigua amb vaixells d'Almeria, el de portar-la amb tren a Barcelona...
Unes idees de bomber, deu ser cosa de l'aigua...
En altres temps, en governs de CiU m'hauria agradat veure la posició d'ICV si els que haguessin proposat el transvassament del Segre fossin CiU. Haguessin cridat i cridat fent-ho sentir per tot el món.
Dimitira el conseller? Rodarà algun cap? La situació i els plantejaments que dóna aquest govern per pal·liar la crisi de l'aigua són vergonyosos. Només es tracta de que hi ha d'haver solidaritat des de la resta de Catalunya cap a Barcelona.
Com si no n'hi hagués prou amb les infraestructures, ara també amb els béns primaris.

Foto: Expansion

1 comentari:

Joan Luengo ha dit...

la veritat és que sou vosaltres els de CiU els qui en teniu la culpa de que no hi hagi plans de prevenció per la sequera. resulta que en poc temps el govern n'ha hagut de eleborar un. Pot ser si que no és el millor, però si hem d'esperar que l'aigua ens arribi del Roinne, potser que primer n'hagafem del segre o l'ebre no?
Per cert si tu tensllimones a casa, n'hi vas a demanar al veí/na?
Amb l'aigua el mateix, si en tenim perquè anar a França a demanar-ne¿?