23/4/08

Sant Jordi, patró de Catalunya
























Un any més, a Catalunya hem tornat a celebrar la diada en honor al nostre patró, Sant Jordi. Una diada com cada any, magnífica on els catalans treuen el millor que tenim de nosaltres mateixos.
El dia del llibre i la rosa al nostre país, un dia patriòtic que meravella a tots aquells que som de Catalunya i a tots els que ens visiten.
Un altre any, també a renascut la polèmica: Ha de canviar Catalunya la seva diada nacional de l'11 de Setembre pel 23 d'Abril, dia de Sant Jordi?
Hi ha gent que opina que si i hi haurà els que opinen que no.
Sincerament jo crec que el millor no seria la substitució, sinó adhesió. El fet de poder celebrar dues diades importants en el nostre país seria el millor, seria un acte d'amor a la terra, ja que un dia no deixa de ser menys important que l'altre.
Catalunya és un país de cultura, de llengua. Un país dels catalans.
Avui els catalans hem demostrat el nostre amor i la nostra afecció cap a altres persones, ja sigui mitjançant una rosa, un ram de roses o bé un llibre.
Un any més, doncs, Catalunya es reivindica com a dia dels enamorats al nostre país, plantant cara al ja dia globalitzat dels enamorats, Sant Valentí.
Avui molts catalans ens hem sentit presos del dia dels enamorats, i una de les coses que més ens hi ha fet sentir, ha estat l'amor per la nostra terra i l'amor pel nostre país.

Imatge: Katanga

1 comentari:

Anònim ha dit...

kar sem iskal, hvala