17/4/08

Nosotros somos españoles!

Un alt càrrec de l'empresa automobilística SEAT, Francisco Garcia Sanz, president del consell d'administració de la companyia ha demostrat avui en unes declaracions el seu clar menyspreu cap a Catalunya i cap a la seva cultura i la seva geografia dient que tenen problemes per trobar un nom per a la nova berlina, i en resposta a un periodista que ha demanat de la possibilitat de posar el nom d'una ciutat catalana, ha respòs amb "Nosotros somos españoles" de la mateixa manera que ha donat a entendre que si hi hagués la possibilitat, s'enduria la factoria de Martorell cap a Madrid. Un fet que demostra el menyspreu d'aquest personatge envers la nostra terra i la nostra cultura.
El que no se n'ha adonat és que SEAT té dos models amb noms de pobles i ciutats dels Paisos Catalans, com són Eivissa i Altea.
El que em pregunto: Aleshores si aquest senyor es considera espanyol, i diu que no posaran una ciutat catalana, és un independentista? Creu que Catalunya és un estat independent? Ens acaba d'atorgar un estatus d'estat independent. Moltes gracies senyor Garcia per "reconeixer la independència" del nostre país.
De fet, a Catalunya ja hi ha una casa de vehicles catalana i amb un nom català els Tramuntana, i la qualitat no es pot equiparar en cap moment a la d'un SEAT Malaga o Marbella.