20/1/10

IntereconomiaTV, la televisió heredera del Franquisme


Ja fa uns quants mesos, una TV de l'estat espanyol anomenada IntereconomiaTV, va deixar d'emetre informació estrictament econòmica i emet dos programes anomenats "El gato al agua" i el "Punto y pelota", de política i fútbol respectivament. Doncs bé, resulta que els dos programes només tenen un objectiu clar: El primer, criticar totes les accions del govern socialista de ZP i degradar la imatge de Catalunya, sempre per acontentar a l'Espanya més rància i més a prop de l'antic règim dictatorial. Un programa sense escrúpols on el seu objectiu és tergiversar la realitat de Catalunya, la nostra cultura i les nostres institucions.
Ara fa uns dies, en aquest programa tractaven de terroristes als membres d'un grup del Facebook anomenat "Muerte a Intereconomia" on simplement es demana el tancament del canal de TV. És com la típica persona que pot criticar-ho tot, però després no admet ni una sola crítica cap a ella.
L'altre programa "Punto y pelota", només són feliços quan el Barça perd, o és eliminat d'algun títol. És un programa esportiu que no entén que vol dir imparcialitat. Té dos clars equips dels que està a favor: El Reial Madrid i qualsevol altre equip que jugui contra el barça.
TV com aquestes, l'únic que fan és augmentar el descontentament dels catalans contra la resta de l'estat, i per tant fer augmentar el sentiment catalanista i independentista, alhora que la resta de l'estat espanyol, qualsevol persona que no tingui dos dits de front, es creurà tot el que diguin aquests personatges i es sumarà més gent a la croada anti-Catalunya que hi ha.
Abans em creia que només hi havia una TV de la dreta, que és Veo7, que al costat d'IntereconomiaTV, sembla una televisió comunista.
I ara faltarà veure com acabaran les TV després de les fusions.
Si hi ha dues TV progressistes, són cuatroº i laSexta. Ara, la primera s'ha fusionat amb TeleCinco (Propietat del senyor Berlusconi, dreta italiana), i laSexta pot ser que acabi fusionada amb Antena3 (Clarament favorable als interessos de la dreta espanyola).
laSexta és realment l'única TV que tracta bé a Catalunya, Euskadi, Galícia... en els seus informatius. Cuatroº està a favor de ZP i el seu govern. Després de la fusió, no es pot confirmar si es mantindrà la línia editorial dels seus telenotícies. Doncs bé, sembla ser que les grans TV estatals estaran en mans de la dreta, tret de TVE, fet que canviarà si el PP arriba al poder les poperes eleccions.