25/3/08

CDC, camí a l'independentisme?

Recentment, ha aparegut un altre corrent intern dins del partit, de caire independentista, proposada pel conseller Joan Follonosa, de cara al congrés que es presenta aquest estiu dins la formació.
D'aquesta manera es proposa treballar tots els militants i a tots els ciutadans per avançar cap a la independència del nostre país.
Aquest corrent intern del partit, defensa una independència democràtica i pacífica, i tant com Espanya ho permeti, amistosa.
Aquest objectiu, ha de ser tractat durant el següent congrés de CDC. La meva opinió, és que a aquesta corrent del partit, no li mancaran seguidors, i quedara demostrat, un cop més, que dins del partit també hi han independentistes, com molts dels membres de la JNC.

1 comentari:

robsup2007 ha dit...

Hola, la meva opinió és que aquestes corrents que estàn apareixent ara dins CDC sempre han existit i ara degut la situació surten de l'armari per demostrar que si no hi ha cap manera d'avançar cap a la nostre sobirania buscant un encaix federal a l'estat (federal no és autonomista) aleshores l'únic camí que ens queda és el de la independència. I no et falta raó quan dius que a aquest corrent no li faltaràn molts seguidors, però és que es normal degut el cansanci després d'haver estat soportant anys i panys el continuo expoli al qual estem sotmesos (i a sobre som insoludaris), les mentides, estautets retallats, insults per part dels espanyols, etc...
Jo, malgrat de ser d'ERC he donat tanmateix el meu suport al Sr. Fonollosa i a totes les persones que conec de CDC intentaré convencer-les per inclinar-les a favor dels seus postulats.
Jo sempre he dit que es fa necessari una representativitat d'un centre-dreta i un centre-esquerra català i de la mateixa manera que PP i PSOE sempre perden el cul un darrera l'altre quan han de pactar questions d'estat nosaltres hem de ser capaços de fer el mateix en defensa dels nostres interessos. Catalunya nomès ens te a nosaltres dos (CDC i ERC). ERC han de posar més de compte amb les seves batalles internes reorientar la seva estratègia i CDC ha de revisar en la meva opinió, la seva relació amb Unió, que tant li està perjudicant. Un cop fet això hauriem de ser capaços de treballar de forma conjunta cap al nostre objectiu, CATALUNYA.
De nosaltres depèn la continuitat i supervivencia de Catalunya com a nació.

Salut Company!!.

Robert