31/3/08

CiU diu: Bono NO!


El grup de CiU al congrés dels diputats, ha confirmat avui que no votarà a favor de la candidatura de José Bono per a presidir el congrés dels diputats.
Després de la permanent del partit, que ha tingut lloc avui dilluns, el cap de llista de la federació a Madrid ha confirmat que no es votarà com a president l'esmentat.
Cal fer l'apunt, que aquest era el parer de Convergència Democràtica de Catalunya des del moment en que va aparèixer el nom de Bono com a possible president del congrés, un parer que ha coincidit totalment amb el de la Joventut Nacionalista de Catalunya.
D'aquesta manera, el PSOE compta amb 10 vots menys per declarar Jose Bono com a president del congrés. Trobarà suficients suports?
CiU comença a aplicar el seu lema electoral i l'aplicarà durant tota la legislatura: Respectaran Catalunya, i per respectar Catalunya, el primer que no s'ha de fer és votar algú com Jose Bono, que no ha dedicat unes paraules precisament amables envers Catalunya, els catalans i els seus líders polítics.

Foto: Cadena Ser