29/3/08

Per un transport escolar gratuït


Recentment, els habitants de la comarca de la selva i les seves respectives famílies, han sabut que per tal de que els seus fills puguin anar a l'institut, si aquest no pertany a la seva població, el transport escolar canviarà la seva manera de funcionar, de tal manera que les subvencions que el Consell Comarcal dóna per al transport, l'hauran d'assumir una part els ajuntaments, i l'altre els pares. Doncs bé, per primera vegada s'ha de pagar el transport escolar.
Això no pot ser, ja que hi han ajuntaments en els que s'han trobat amb problemes, com és el cas del que s'esmenta avui al "Diari de Girona", on reflexa els problemes dels estudiants de Breda, on històricament han anat, des de fa més de 20 anys a l'IES d'Arbúcies, i ara els obliguen a anar a l'institut d'Hostalric, per no perdre la "gratuïtat". Com aquest cas, en podem trobar més, com els alumnes de La Cellera de Ter, de Brunyola o Bescanó (Urb. Mas Llunès).
Per això, tots hem de fer front comú, tots els ajuntaments han de lluitar per evitar aquest canvi en el funcionament del transport escolar a la nostra comarca.
S'ha de defensar el millor per als joves de la comarca.
Per un transport escolar digne!

1 comentari:

Anònim ha dit...

zelo intiresno, hvala